Preguntes freqüents

En aquest web hi pots trobar informació sobre:

Arrendaments urbans

Execucions hipotecàries

Mediació residencial

Però no dubtis a formular-nos la teva consulta.

A continuació responem a algunes de les qüestions que més sovint se’ns plantegen sobre el funcionament del servei.

Qui resoldrà els meus dubtes?

ClinHab és un servei promogut per la Clínica Jurídica en Dret Immobiliari i Mediació Residencial, que està integrada per professorat de la Universitat de Barcelona, entitats socials, col·laboradors i alumnes dels darrers cursos dels estudis de Dret. Correspon a aquests alumnes rebre les vostres consultes i proposar-ne una resposta, que serà supervisada per la resta d’integrants de la Clínica que s’especialitzen en el tema que ens plantegeu. Recordeu que no som advocats en exercici, però procurarem orientar-vos en la direcció adequada.

Quan tindré una resposta?

El temps de resposta depèn de la complexitat de la pregunta, de si necessitem informació addicional a la que ens haureu proporcionat d’entrada i de si cal o no que ens vingueu a veure per tractar el tema personalment. En tot cas, respondrem el vostre mail, almenys amb una primera indicació, dins dels 3 dies hàbils següents a la seva recepció.

Les consultes es responen sempre per mail?

No. Si es tracta d’una pregunta prou directa, us podrem respondre per correu electrònic. En canvi, en casos més complicats, us donarem dia i hora per venir-nos a veure, amb la documentació requerida, si escau. Si us resulta complicat desplaçar-vos a la nostra seu, us trucarem.

Ateneu consultes de fora de Barcelona?

Sí, atenem consultes de persones que visquin a qualsevol municipi de Catalunya. Si teniu problemes per a desplaçar-vos al nostre despatx, mirarem d’ajudar-vos per mail i per telèfon.